Pandurii şi Energia joacă returul la Târgu Jiu. Cârciumaru vinde nocturna!

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu şi echipele de handbal şi baschet Energia Târgu Jiu vor juca returul pe Stadionul Municipal, respectiv Sala Sporturilor, deşi se intenţionează începerea unor lucrări de anvergură. Primarul Florin Cârciumaru este cel care a făcut acest anunţ. Guvernul investeşte câteva milioane de euro în modernizarea Sălii Sporturilor şi a Stadionului, iar licitaţiile au loc în această perioadă.

Florin Cârciumaru a declarat că licitaţia pentru stadion este în desfăşurare şi în această perioadă se caută un cumpărător şi pentru nocturnă. „În momentul de faţă licitaţia se află în plină desfăşurare. Am stabilit cu Compania Naţională de Investiţii că în luna februarie se va semna contractul cu constructorul. Două luni se va lucra la proiectare. Pot să dau o veste bună că returul se va juca la Târgu Jiu, poate nu ultimele două trei etape pentru că după ce va fi gata proiectul trebuie să discutăm de un program de demolare. Nu rămâne în picioare decât hotelul, restul se demolează. Pentru nocturnă căutăm să găsim cumpărător“, a declarat Cârciumaru.

Licitaţia pentru modernizarea sălii sporturilor are loc pentru a doua oară. „Pentru sala de sport avem licitaţia în desfăşurare, o dată s-a amânat pentru că au fost contestaţii. Şi aici returul se va juca la Târgu Jiu“.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: