Vedeţi aici cine este noul suspect în cazul Ţundrea

Ancheta în cazul gorjeanului Marcel Ţundrea care a stat pe nedrept 12 ani la închisoare a fost redeschisă. Procurorii au un suspect care are șanse să scape.

Sătenii din Pojogeni, judeţul Gorj, dau vina pe Gheorghe Avram pentru uciderea, în 1992, a unei fete de 14 ani. Vestea că a fost găsit adevăratul criminal al Mioarei Gherasie (14 ani) a fost şocantă pentru mama lui Marcel Ţundrea, Ioana Popescu (92 de ani). Gheorghe Avram (40 de ani) a fost audiat de procurori şi în urmă cu 18 ani. Bărbatul locuieşte în prezent în cătunul Comăneşti, care aparţine de satul Pojogeni. Ieşit de curând din închisoare, unde a stat 14 ani pentru că a ucis un consătean, bărbatul se fereşte să stea de vorbă cu jurnaliştii. „Nu mă interesează, e ancheta lor şi cu asta basta. Să-şi găsească vinovatul! Eu nu bănuiesc pe nimeni.

Am fost învinuit aşa cum a fost jumătate din sat", susţine bărbatul. Avram povesteşte că în ziua crimei a văzut-o pe Mioara Gherasie la râu, spălând rufe. „Atunci am văzut-o ultima dată. Mi-au luat şi mie ADN-ul, crezând că eu am ucis-o. Chiar îmi pare rău pentru fată", mai spune bărbatul. Detalii aici

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: