Verificări. Cât de pregătiți sunt drumarii să intervină la Rânca!

Directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova a verificat, astăzi, bazele de deszăpezire din județul Gorj. Atenția sporită a fost spre zona Rânca. 

Există stocuri de material antiderapant și sunt utilaje suficiente pentru a face față iernii. 

"Am verificat astăzi mai multe baze de deszapezire, în special din zona montană, acolo unde iarna deja și-a făcut apariția. Am vrut să mă asigur personal că bazele sunt pregătite, au stocuri de material antiderapant și, chiar dacă este duminică și afară este vreme bună, deservenții și personalul propriu sunt prezenți în baze și sunt pregătiți să acționeze în cel mai scurt timp în cazul apariției unor probleme cauzate de vreme.

Stocurile de material sunt la maximul necesarul pentru această dată, iar toate utilajele din baze sunt perfect funcționale, și aici nu mă refer numai la autovehicule, mă refer și la echipamentele specifice activității de deszăpezire, lame și raspânditor de material antiderapant. 

Baza din Rânca are un stoc de 400 de tone, împărțit în două puncte și are 4 utilaje pregătite să acționeze, pe lângă cele 4 utilaje, mai avem acolo disponibile și 2 autofreze de mare capacitate care sunt utilaje proprii, deservite de angajații noștri.

Le-am atras atenția celor responsabili de activitatea de deszăpezire, șefi de sectie sau de didistrict, că nu voi tolera nici cea mai mică greșeală care poate pune în pericol participanții la trafic. Vreau să fac, din nou, un apel către cei care se deplasează în zonele unde se înregistrează ninsori să nu plece la drum cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă", a anunțat Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin, după inspecția bazelor.

Galerie fotoVizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: