Veteran de război, sărbătorit la 101 ani

Un veteran de război din comuna gorjeană Aninoasa a fost sărbătorit, sâmbătă, la împlinirea vârstei de 101 ani. Constantin Bădescu a fost vizitat de autoritățile locale și județene și a primit în dar mai multe diplome de apreciere, un tort aniversar, dar și medalia „Crucea Comemorativă a celui de-Al Doilea Război Mondial”.

„Astăzi, 31 iulie 2021, în jurul orei 10, o delegație formată din subprefect Virgil Drăgușin, col. ing. Eugen Tîlvescu, locțiitorul comandantului Garnizoanei Târgu-Jiu, lt. col. (rtr.) Gigi Bușe, secretarul executiv al A.N.C.E. „Regina Maria” – Filiala Gorj „Tudor Vladimirescu”, plt. adj. șef (r.) Octavian Moraru, președinte executiv al A.N.V.R. Filiala Gorj „Tudor Vladimirescu”, Ion Pupăză, viceprimar Comuna Aninoasa și Ana Maria Șoșoi, consilier personal, au fost oaspeții de onoare ai veteranului de război col. (rtr.) Bădescu C. Constantin din Comuna Aninoasa, Județul Gorj, cu prilejul aniversării sale la împlinirea vârstei de 101 ani”, a anunțat Asociația Cultul Eroilor Gorj.

Colonelul Bădescu este cetățean de onoare al comunei Aninoasa. El a primit din partea Primăriei și Consiliului Local Aninoasa o diplomă de apreciere, precum și suma de 1.000 de lei.

Galerie foto


Vizualizări: 1,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: