Viceprimăriţa din Alimpeşti şi fiul ei, bătuţi de fostul soţ

Viceprimăriţa din comuna Alimpeşti, Gabriela Avram, şi fiul acesteia, un minor în vâsrtă de 15 ani, au fost bătuţi cu bestialitate vineri seara. Cel care a făcut acest lucru este chiar fostul soţ al femeii şi tatăl copilului. Bărbatul nu suportă că Gabriela Avram a decis în urmă cu un an să-l părăsescă fiind sătulă de certurile şi bătăile la care a fost supusă timp de 17 ani. Viceprimăriţa din Alimpeşti se teme pentru siguranţa ei şi a fiului, asta pentru că Nicolae Avram a ameninţat-o în nenumărate rânduri că o omoară. Nicolae Avram nu recunoaşte acuzaţiile care i se aduc, dar este contrazis de poliţişti.

Gabriela Avram povesteşte că a trăit un adevărat coşmar alături de soţul ei timp de 17 ani, iar anul trecut a decis să se despartă de acesta. Bărbatul nu a suportat ideea că a fost părăsit şi pe fondul geloziei a început să o ameninţe cu moartea. Gabriela Avram a depus şi o plângere la poliţie şi toată comuna cunoaşte calvarul prin care trece femeia. „Eu sunt pusă în pericol non-stop, la fel şi copilul meu. Sunt urmărită şi hărţuită de el. Sunt agresată de soţul meu de 17 ani de la începutul căsniciei, dar nu le-am făcut publice pentru că mi-a fost şi teamă şi mi-a fost ruşine. Am crezut că se va linişti o dată cu trecerea anilor, numai că situaţia a scăpat de sub control. Este o o gelozie şi o violenţă ieşită din comun. Din cauza aceasta am divorţat anul trecut. Mă ameninţă că mă omoară“, a declarat Gabriela Avram. Şi nu a fost doar o ameninţare. „Chiar în luna septembrie când m-a alergat cu maşina prin comună, a vrut să mă omoare şi face acest lucru în prezenţa oamenilor. Nu are nicio treabă. Toţi încercau să mă convingă să-mi retrag plângerile pentru să soţul meu are bani şi crede că poate cumpăra pe oricine“, a adăugat Avram.

Şi ea şi fiul, bătuţi în bar. Ce spune fostul soţ?

Vineri seara, de Sf Mihail şi Gavril, fostul soţ a acţionat din nou şi s-a dus într-un bar care aparţine fostului socru şi acolo a bătut-o din nou pe Gabriela Avram, dar şi pe fiul său de numai 15 ani. „Fostul meu soţ a venit în localul tatălui lui meu şi a provocat scandal în bar. M-a luat pe mine la bătaie, pentru că scopul lui este acela de a mă ucide pentru că am divorţat de el. A venit, a început scandalul, a dat în mine. Băiatul şi alte persoane aflate în local au sărit în ajutorul meu. L-a luat pe băiat la bătaie, l-a dat cu capul de ce a apucat, i-a rupt hainele, l-a lovit cu pumnul, a lovit şi alţi clienţi din bar. Totul  a fost pus la cale cu un prieten de-al lui pe care-l plăteşte să-i ţină spatele. Au venit cinci echipaje de poliţie, iar el a fugit deşi era băut. Poliţiştii l-au găsit dimineaţa“, a povestit Gabriela Avram.

Fostul soţ are o altă variantă. Contactat telefonic, fostul soţ al viceprimăriţei, Nicolae Avram, spune că el doar a intervenit să-l apere de fiul său care se luase la bătaie cu o altă persoană. „Eram în bar când a început scandalul între două persoane şi copilul meu care se afla în bar a intrat să-i despartă, iar eu m-am văzut nevoit să mă bag să-mi salvez copilul“, explică acesta. Nu a pierdut ocazia şi a făcut afirmaţii grave despre fosta soţie. „Nu sunt eu vinovat pentru acest scandal, dar totul s-a întâmplat din cauza soţiei mele, care a intrat într-o mafie şi umblă numai cu oameni cu săbii şi pistoale şi ajung să cred că se droghează, că nu o mai cunosc. Mai mult decât atât nu are grijă de copil şi chiar am de gând să fac acţiune în instanţă din această cauză“, a declarat Nicolae Avram.

CE SPUNE POLIŢIA

Nicolae Avram este contrazis şi de oamenii legii. El s-a ales cu dosar penal, acuzaţiile fiind de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice. Oamenii legii au stabilit că un bărbat de 56 de ani din comuna Alimpeşti, l-a lovit pe fiul său în  vârstă de 15 ani. „Ulterior conflictul a degenerat, bărbatul de 56 de ani lovind alte patru persoane, una dintre acestea fiind transportată la Spitalul Oraşului Novaci pentru acordarea de îngrijiri medicale“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: