Victime încarcerate pe str. Victoriei - Galerie FOTO

Accident grav joi seara în Municipiul Târgu Jiu, pe Strada Victoriei. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea a două victime.

Sunt implicate două mașini, un Renault și un Mercedes, accidentul fiind între Bebe Luțaru și Lidl. Cel puțin o persoană este în stare foarte gravă. Este vorba de un bărbat de 48 de ani care era într-un Renault Laguna. Alte două persoane au refuzat internarea.

Un stâlp de electricitate este rupt. Martorii spun că o mașină ar fi avut 160 km/h.

Ce spune poliția

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că un tânăr, de 28 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Târgu Jiu, din direcția strada Luncilor, către centrul localității, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat, de 48 de ani, din Târgu Jiu, după care a intrat în coliziune cu un stâlp metalic de susținere a sistemului de iluminat public, de pe partea stângă a sensului de mers, distrugându-l", arată un comunicat al IPJ Gorj.

Galerie foto

















Vizualizări: 25,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: