Victor Banța, acuzat că suferă de complexul Călinoiu

Schimb de replici între consilierul județean liberal Victor Banța și fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu. Banța susține că Ion Călinoiu se află în spatele unor articole denigratoare cu privire la spitalul județean din Târgu Jiu.

O țară întreagă a fost șocată să vadă cum arată secția Ginecologie a spitalului din Târgu Jiu, cu instrumentar ruginit, fiind un miracol că pacientele nu se îmbolnăvesc pe capete. Victor Banța susține că nu este vina nimănui că nu a venit nimeni la cele trei licitații organizate. „Probabil că are frustrări, dar uite că acum îi arătăm că se fac investiții la farmacia spitalului, unde este fiul dânsului, urmează Ginecologia, Cardiologia”, a spus Banța.

În replică, Ion Călinoiu susține că lui nu îi stă în caracter să facă lucruri mârșave, iar comentariul pe care l-a făcut în presă a fost unul justificat. „Eu când am ceva de spus, spun. Nejustificat au fost întârziate licitațiile pentru instrumentar medical și pentru reparații la secția de Ginecologie”, a spus Călinoiu. Acesta a fost două decenii șef la Consiliul Județean Gorj, până în vara anului trecut, unele dintre problemele semnalate de medicii de la Ginecologie fiind la fel de vechi. Călinoiu susține însă că el primește felicitări de la medici pentru ce a făcut de-a lungul timpului pentru spital. (R.S.)

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: