Cârciumaru îi dă peste nas lui Manta: Mi-a spus că i-am făcut cel mai mare bine!

Senatorul Florin Cârciumaru reacţionează după ce a fost criticat că este prea bătrân să mai conducă PSD Gorj şi să mai rămână în Parlament pentru încă un mandat. Senatorul îi scoate ochii contestatarului său, Pantelimon Manta, că l-a făcut om mare. „Mi-a spus că mă pune toată viaţa în pomelnic şi uitaţi ce bine îmi face el acum”, a declarat Cârciumaru.

Liderul PSD Gorj a încercat să dezmintă toate acuzele aduse în spaţiul public. Florin Cârciumaru susţine că nu este niciun răzvrătit în sânul partidului şi nimeni nu vrea plecată actuala conducere.

Cârciumaru a ţinut să sublinieze că nu se consideră deloc prea bătrân să conducă partidul. Nu a pierdut din vedere nici să-i răspundă lui Pantelimon Manta, fost liberal, care l-a criticat în ultima perioadă. „Nu sunt şapte tabere. Este o singură echipă strâns unită în jurul lui Florin Cârciumaru, Cosmin Popescu şi Mihai Weber. Apar aceste comentarii când partidul se află la guvernare. Eu unul nu cred în ceea ce se comentează. Ne poartă de grijă oameni care sunt pe tuşă. Vreau să-l asigur pe domnul Manta, l-am văzut în ultimele comentarii, încă sunt puternic din punct de vedere fizic. Sunt capabil să conduc organizaţia PSD Gorj şi mă voi retrage atunci când voi considera eu că trebuie să mă retrag, nu când doreşte dumnealui”, a declarat senatorul la TV Sud.

Mai mult decât atât, Cârciumaru îi transmite lui Manta să nu mai apară atât de des la televizor. I-a adus aminte, în acelaşi timp, că, în trecut, i-a făcut un mare bine pe care liberalul pare să-l fi uitat. „Dacă mă consideră pe mine că sunt în vârstă pentru a conduce şi a face politică, nu ştiu ce caută dânsul la televiziuni. De ce comentează dumnealui. Dacă e să dau timpul înapoi, îmi amintesc că am reuşit să-l susţin şi să-l pun pe o listă la alegerile parlamentare. Spunea: «domnule Cârciumaru, toată viaţa mea nu am să uit binele pe care mi l-ai făcut şi toată viaţa mea am să te pun în pomelnic pentru binele pe care mi l-ai făcut». Eu îi mulţumesc dânsului acum pentru binele pe care mi-l face mie în momentul de faţă”, a mai completat Cârciumaru.

Vizualizări: 1,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: