Victorie pentru Pandurii. Eliminaţi pentru lovire!

Pandurii a reuşit o nouă victorie pe teren propriu, zdrobind formaţia timişoreană Ripensia cu scorul de 5-2. Pandurii sunt pe locul al treilea în clasamentul Ligii a 2-a, însă mai sunt meciuri de disputat. 

Gazdele au deschis rapid scorul în min. 19, după un început de meci echilibrat. George Tudoran a marcat din colţul dreapta al suprafeţei de pedeapsă. Oaspeţii au egalat în min. 34, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri executată de Marian Anghelina.

La finalul primei reprize, atacantul Philippe Nsiah aduce Pandurii în avantaj, înscriind din careu cu un şut, uşor din unghi, la colţul lung. Aceleaşi Nsiah reuşeşte dubla în min. 56, cu un şut pe lângă portar, din 10 metri.

După o încăierare la mijlocul terenului, în min. 59, partida este întreruptă pentru trei minute, iar ambele echipe rămân în 10 oameni. Timişoreanul Marius Toma şi pandurul Denis Brînzan primesc cartonaşe  roşii pentru lovire reciprocă.

După acest episod neplăcut, Pandurii marchează în min. 67 prin nou-intratul Andrei Blejdea. Alte două minute mai târziu, Daniel Pîrvulescu, golgheterul Ligii a doua, trimite balonul în poartă. Golul este anulat pe motiv de fault. Pandurii domină, iar Pîrvulescu forţează din nou şi trimite din 6 metri, peste poartă. Ripensia reduce din diferenţă, în min. 75, din penalty, după un henţ comis în careu de către Raicu. La finalul meciului, Pandurii mai înscrie o dată, prin Daniel Pîrvulescu, cu un şut din 8 metri.

Pandurii râmâne neînvinsă pe teren propriu, iar în etapa a noua va juca în deplasare la ACS Poli Timişoara, sâmbătă, 29 septembrie, cu începere de la ora 11:00.

Alte rezultate:

Sportul Snagov – UTA Arad: 2-1

CS Baloteşti - ACS Poli Timişoara: 2-0

Metaloglobus Bucureşti - Dacia Unirea Brăila: 2-2

Energeticianul - Daco-Getica Bucureşti: 2-1 

Aerostar Bacău - FC Argeş: 1-0

Luceafărul Oradea - Academica Clinceni: 1-0

ASU Politehnica Timişoara - CS Mioveni: 1-0

Duminică, 23 Septembrie

Chindia Târgovişte - SSC Farul Constanţa: 5-1

Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti: ora 18:00

Galerie foto


Vizualizări: 2,979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: