Victorie uriaşă pentru un pugilist din Rovinari. A învins un vicecampion european!

Performanţă incredibilă pentru un tânăr pugilist din Rovinari. Adrian Mihalache, legitimat în cadrul Clubului Sportiv „Jiul Rovinari”, a obţinut locul I la Turneul Internaţional Centura de Aur „Nicolae Linca” de la Iaşi, învingându-l pe pugilistul spaniol Salyador Molina, vicecampion european.

Turneul la care a participat Adrian Mihalache este de nivel semi-mondial. Acesta a fost arbitrat de brigada Rusiei, Belarus, Ucraina, Bulgaria și Turcia, lăsând o impresie foarte bună delegatului general din Comisia Rusiei. Centura de aur a mai fost câștigată în anul 1996 de pugilistul gorjean Daniel Lingurici și de Petrișor Gănănău în anul 2005, sportivul Mihalache Adrian fiind al treilea care aduce această centură în județul Gorj. 

Pugilistul rovinărean a adus orașului în acest an și medalia de bronz la campionatul „U 22” Brăila, iar în luna aprilie a câștigat medalia de aur la Cupa României de seniori, datorită acestor rezultate obținute fiind convocat în lotul național de seniori pentru a se pregăti alături de marii pugiliști ai României să participe la Campionatul European din luna iulie în Bulgaria. Și alţi pugiliști rovinăreni au avut rezultate remarcabile la competițiile naționale, printre aceștia Dumitrachi Ionuț Alexandru, Tăran Orlando, Deaconu Ioan, Nicola Adelin, Macriși Romulus, Borș Alexandru, Marcu Robert, Dragu Gabriel, Botea Robert, Mișcodan Fabian și Almăjan Ionuț.

Galerie foto


Vizualizări: 1,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: