Viitorul Carierei Lupoaia, la mâna acționarilor

Acționarii Complexului Energetic Oltenia vor avea pe ordinea de zi în ședința din 15 ianuarie un punct referitor la aprobarea unei investiții extrem de importante, cea de modernizare benzi la Cariera Lupoaia. Excavatorul 04 a fost deja modernizat, dar nu poate fi pus în funcțiune fără modernizarea benzilor.

Modernizarea excavatorului 04 de la Cariera Lupoaia este realizată în proporție de 98% și a costat 9,2 milioane de lei. Este însă nevoie și de modernizarea circuitului de benzi, care ar trebui finalizată până în august 2018.

Despre această problemă a vorbit zilele trecute și liderul sindical de la Cariera Lupoaia. „Sunt mari probleme referitoare la starea utilajelor. La Lupoaia chiar a fost modernizat excavatorul 04, lucru care nu s-a întâmplat la alte cariere. Dar, s-a întârziat cu modernizarea circuitului de transport pentru acest excavator. Din cauza asta staționează, pentru că a fost depășit termenul la care trebuiau finalizate celelalte. Așteptăm și fie reluate procedurile pentru finalizarea circuitului de transport”, a spus Nicolae Bădiță la Radio Omega.

Vizualizări: 2,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: