Vîlceanu: A fost o ceartă într-un singur sens

Ședința PNL de analiză a rezultatelor obținute de filiala Târgu Jiu la alegerile europarlamentare s-a terminat fără sancțiuni, deși unele voci din partid susțineau că se va pune problema excluderii primarului Marcel Romanescu. “Eu sunt convins că niciunul dintre colegii mei nu aștepta acest lucru, toți știam că este o discuție. Nu a fost demis nimeni”, a spus președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, la Radio Infinit.

Acesta își reproșează că nu a luat măsuri în timpul campaniei cu primarii care s-au afișat alături de PSD, cum a fost cazul celui de la Bumbești Jiu. “Cred că am greșit în campanie în momentul când, considerând că partidul nu are nevoie de scandal în campanie, am încercat să fiu echilibrat. Cred că de atunci trebuia să spun că domnul Bobaru trebuie să plece din partid”, a spus Vîlceanu.

Întrebat în ce relații este cu Marcel Romanescu, care l-a criticat în nenumărate rânduri, Vîlceanu a dat un răspuns care lasă loc de interpretări. “Plec de la o certitudine, că nu venim la partid să ne ținem în brațe și să ne iubim, că fiecare dintre noi are obiective pe care vrea să și le atingă, că în ansamblu partidul are obiective și împreună trebuie să facem demersuri să le atingă. Eu nu am făcut niciun fel de declarații, a fost o ceartă într-un singur sens. Eu știam că sunt lucruri care vin și trec. Scandalul ne-a scăzut din voturi, asta este o certitudine, și de asta nu mai trebuie să se întâmple. Asta o știm toți”, a mai spus Vîlceanu. (A.A.)

Vizualizări: 1,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: