Vîlceanu anunță data sancțiunilor din PNL Gorj

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, anunță că sancțiunile aplicate celor care au greșit față de partid în campania electorală de la europarlamentare vor fi stabilite în luna iulie. Până atunci, Vîlceanu vrea să consulte fiecare organizație din județ, semn că măsurile sunt unele dure.

“Suntem în acea perioadă de evaluare. Cred că undeva pe la mijlocul lunii iulie vom termina toate întâlnirile cu organizațiile din județ și vom face un BPJ în care vom lua toate deciziile pe care le vom găsi potrivite în urma acestor întâlniri cu organizațiile din teritoriu”, a spus deputatul liberal.

Surse din partid vorbesc chiar o excludere a primarului de la Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Mult mai sigură este însă îndepărtarea primarului din Bumbești Jiu, Constantin Bobaru, care a fost deja anunțat că nu va mai candida niciodată din partea partidului. Între Romanescu și Vîlceanu există un conflict public de aproape doi ani, iar Bobaru a fost în plină campanie electorală într-o conferință a PSD, pentru a spune cât de mult l-a ajutat guvernul în proiectele sale. De asemenea, Bobaru și primarii liberali din Turcinești, Bălești și Arcani au fost la o întâlnire a Vioricăi Dăncilă cu activul PSD, tot în plină campanie electorală. (A.A.)

Vizualizări: 1,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: