Ministrul Muncii vine la Târgu Jiu

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, va veni, în Gorj, la sfârșitul săptămânii viitoare. Oficialul Guvernului se va întâlni cu pensionari, sindicate, reprezentanții Casei de Pensii și reprezentanți ai Complexului Energetic Oltenia.

Pe lângă problemele întâmpinate de pensionari și lipsa de personal de la Casa de Pensii, Marius Budăi va discuta, la Târgu Jiu, și despre solicitarea minerilor de a putea ieși la pensie mai devreme. Pe această temă, ministrul Muncii va discuta cu lideri de sindicat și oficiali ai companiei energetice.

“Trebuia să vină mai devreme. S-a suprapus programul și, săptămâna viitoare, undeva pe joi, va fi prezent în Gorj pentru că am stabilit întâlnirea înainte de alegerile europarlamentare. Se va întâlni cu pensionari, sindicate, cei de la Casa de Pensii unde trebuie recalculate pensii și unde este un deficit foarte mare de angajați. Sunt foarte multe”, a spus președintele PSD Gorj, Mihai Weber, la TV Sud.

Reprezentanții CEO îl așteaptă pe Budăi cu brațele deschise mai ales că reducerea vârstei de pensionare este cerută insistent de angajații companiei. “E bine dacă vine. N-am știut că va veni și mă bucur că va ajunge la Târgu Jiu”, a reacționat managerul CEO, Sorin Boza.

Vizualizări: 2,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: