Vîlceanu, despre atacurile sindicatelor: Ticălosul pierde!

Sindicatele din minerit îl atacă în mod constant pe paginile de socializare pe deputatul liberal Dan Vîlceanu, care la rândul lui pune gaz pe foc. Disputa este mai veche, Vîlceanu atacând liderii sindicali care nu ar reprezenta interesele oamenilor, fiind la rândul lui acuzat că a avut afaceri cu CE Oltenia şi că terenurile familiei lui au blocat extinderea unei cariere miniere.

Paginile de socializare ale sindicatelor din minerit sunt pline de postări referitoare la afacerile din trecut ale familiei Vîlceanu cu Complexul Energetic Oltenia. Cel poreclit „politicianul moşier” este acuzat şi că a blocat Cariera Roşia, familia lui cerând preţuri exorbitante pentru ceea ce sindicaliştii numesc „o pădurice”.

 Ţara nu arată altfel din cauza liderilor sindicali

După câteva zile de atacuri, deputatul Dan Vîlceanu le-a dat o replică la Radio Infinit, în care i-a numit pe atacatorii săi „ticăloşi”. Vîlceanu a spus că sunt reluate atacuri mai vechi, iar cei care îl acuză acum îi luau atunci apărarea. „Eu fac ceea ce trebuie să fac pentru oamenii care m-au trimis în parlament. Dacă şi sindicatele ar face ceea ce ar trebui să facă pentru oamenii care plătesc să le reprezinte interesele, ţara asta ar arăta altfel”, a spus Vîlceanu.

Deputatul a vorbit despre întâlniri pe care le are la Bucureşti cu „sindicalişti adevăraţi”, cu care discută chestiuni legate de Codul Muncii. „Asta se întâmplă când discuţi cu sindicalişti adevăraţi, nu cu sindicalişti care de-a lungul a zeci de ani au avut un singur interes, şi acela material”, a mai spus deputatul liberal.

Dan Vîlceanu le-a reproşat liderilor sindicali că vehiculează minciuni. „Subiectul ăsta legat de proprietăţile familiei mele a apărut în campania de la prezidenţiale, din 2014. La momentul ăla, cei care acum înjură, spuneau că nu este adevărat. Acum, au preluat minciuna aia şi o spun ei mai departe. Cât de ticălos poţi fi?”, a spus Vîlceanu. „De fiecare dacă când un ticălos atacă, ticălosul pierde”, a concluzionat deputatul.

Vizualizări: 1,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: