Vîlceanu: Iordache va putea candida la șefia PNL Gorj în 2025

O candidatură a senatorului Ion Iordache la șefia PNL Gorj ar încălca regulamentul după care funcționează organizația, declară deputatul Dan Vîlceanu, candidat pentru șefia organizației la alegerile din 23 octombrie. El spune că Iordache și-a pierdut șansa de a ajunge la conducerea liberalilor gorjeni în momentul în care a demisionat din partid.

Potrivit lui Dan Vîlceanu, senatorul Iordache va avea șansa să candideze pentru funcția de președinte al PNL Gorj abia în 2025.


"Da, ar putea să candideze, dar neregulamentar. Regulamentul PNL, la dispoziții finale spune că au drept de vot în CCL, CCJ și CON, membrii PNL înscriși în partid până cel târziu la 31 decembrie a anului precedent anului în care se desfășoară congresul. Pentru a putea să candidezi la alegerile astea, care se vor organiza în Gorj trebuie să fii membru în partid cel puțin din data de 31 decembrie 2020, că-n 2021 am avut congresul. Domnul Iordache era membru atunci, dar ce să vezi?! A plecat de la partid și a pierdut vechimea. Practic, domnul Iordache ar putea candida la alegerile din 2025, dacă se va înscrie în  organizație până în decembrie 2024", a afirmat Dan Vîlceanu, la Gorj TV.

Vizualizări: 1,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: