Grivei le-a scris organizațiilor PNL

Consilierul județean Gheorghe Grivei, membru în conducerea PNL Gorj, le-a scris organizațiilor PNL din toată țara despre situația filialei județene. 

El afirmă că situația din filială va avea consecințe în rândul organizației și că sunt primari care nu vor să mai candideze pe listele PNL. 

În scrisoarea în care se semnează ”un liberal”, Grivei le povestește colegilor din țară că nu este respectat statutul în ceea ce privește conducerea filialei. El îi nominalizează pe președintele interimar Gigel Știrbu și pe senatorul Ion Iordache, care se presupune că ar fi dorit de Știrbu la șefia organizației: ”De la numirea domnului Gigel Știrbu ca președinte interimar, din 31 august 2022 și până la data de 20.09.2022 acesta nu a intrat în sediul organizației PNL Gorj. Nu a convocat nicio ședință a BPJ al PNL Gorj pentru a stabili data Conferinței județene de alegeri pentru funcția de Președinte BPJ al PNL Gorj. Deși se afla în localitate, acesta nu s-a prezentat la ședința BPJ al PNL Gorj, mai mult a fost în localitățile din județ împreună cu Președintele Partidului Forța Dreptei și Prefectul Județului Gorj, prefect instalat cu sprijinul domnului Gigel Știrbu, fără a fi membru PNL, făcând presiuni și amenințări asupra unora dintre membrii BPJ pentru a nu participa la ședință”.

”Stimați colegi liberali, vă rog să observați ca domnul Gigel Știrbu a creat un precedent periculos pentru oricare dintre Filialele PNL, oricând poate ”un Gigel Știrbu” să vină în organizațiile pe care le conduceți, să le distrugă și să le destabilizeze”, a încheiat Grivei.

Vizualizări: 1,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: