Vîlceanu: Regret pierderea unor primării

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a comentat pe pagina sa de socializare rezultatul alegerilor locale, câștigate în Gorj de PSD. "Simt un regret pentru pierderea unor primării și le transmit colegilor care nu au reușit recâștigarea mandatelor de primar că îi apreciem și îmi doresc să rămânem împreună și să ne luam revanșa la alegerile următoare", a scris Vîlceanu.

PNL a pierdut primăria din Motru, după numai un mandat al lui Jianu la conducerea acesteia. Printre primăriile pierdute ar mai fi Bolboși, Ciuperceni, Dănești, Padeș, Prigoria, Stănești, fiind însă la fel de multe primării pierdute de alte partide și câșigate de PNL.

Vîlceanu a mai spus că și-ar dori ca Iulian Popescu, cel care a candidat din partea PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, deși avea zero experiență politică, să rămână în partid. "Iulian Popescu este un om extraordinar și ar fi extraordinar pentru Partidul Național Liberal și pentru județul Gorj ca el să rămână în politică. Iulian Popescu este un câștig evident pentru viața publică din județul nostru", a scris Vîlceanu pe pagina de socializare.

Vizualizări: 3,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: