Violată de 43.200 de ori! Traficanţilor le este teamă de ea!

O tânără de 23 de ani a devenit cea mai cunoscută luptătoare împotriva traficanţilor de carne vie, după ce a fost violată de 43.200 de ori. Karla Jacinto este acum avocat şi luptă cu reţelele de crimă organizată.

Tânăra a povestit pentru CNN că a avut 30 de clienţi pe zi, şapte zile pe săptămână, timp de patru ani. Primul abuz sexual asupra ei a fost la vârsta de 5 ani, când a fost victima unei rude, iar la 12 ani a căzut deja în mâinile traficanţilor care operau în Mexic. A fost abordată prin intermediul unui băieţel care i-a oferit o cutie de bomboane din partea unui bărbat mai în vârstă, care s-a prezentat ulterior ca fiind dealer de maşini. A cucerit-o repede cu excursii şi cadouri, dar povestea frumoasă a durat doar trei luni. Era deja îndrăgostită când a aflat că iubitul ei era de fapt proxenet. Prima dată a fost forţată să se prostitueze în Guadalajara, unul dintre cele mai mari oraşe din Mexic. A fost trimisă apoi la bordeluri, moteluri de pe marginea drumului, pe străzi cunoscute pentru prostituţie şi chiar în locuinţe. Nu a avut vacanţă sau zile libere, iar după primele zile a fost forţată să primească cel puţin 30 de clienţi pe zi, şapte zile pe săptămână. Era bătură cu lanţul, scuipată, arsă cu fierul şi abuzată verbal. 

Karla Jacinto a povestit că poliţiştii protejau reţele şi violau la rândul lor fetele de 12-13 ani. La 15 ani a născut o fetiţă, dar bebeluşul i-a fost luat la naştere şi folosit ca instrument de şantaj la adresa ei. În 2008, când avea 16 ani, Karla şi fetiţa ei au fost salvate în timpul unei operaţiuni de combatere a traficului de persoane. Karla Jacinto a devenit avocat, a ţinut un discurs în Congresul American şi s-a întâlnit cu Papa Francisc la Vatican, fiind o militantă în lupta de combatere a traficului de persoane.

Vizualizări: 1,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: