Vor să schimbe legea după incidentele de la Târgu Jiu

Dumitru Dragomir a lansat un atac fără precedent la adresa ultrașilor din fotbalul autohton. Acesta nu este de acord cu faptul că unii dintre ei își doresc modificări în legea dată de fostul președinte al LPF, după ce mulți suporteri olteni au primit interdicții pe stadioane după meciul de la Târgu Jiu.

Un puternic contestatar al ultrașilor din peluze, Dragomir este convins că celebra lege pe care a conceput-o nu va suferi modificări, așa cum își doresc fanii.  După incidentele de la Târgu Jiu, de la partida FC U Craiova-Rapid, scor 1-0, foarte mulți suporteri ai lui FCU Craiova s-au ales cu interdicții de a intra un an pe stadioane.

Dumitru Dragomir a dat exemplul Angliei, acolo unde măsurile sunt extrem de dure împotriva celor care recurg la violență. Fostul președinte al LPF este convins că „derbedeii” nu vor avea câștig de cauză, după incidentele grave care au avut loc în ultimele luni pe stadioanele din România, mai ales după cele de la Târgu Jiu. „În Anglia nu este așa cum spuneți, vedeți-vă de treabă! Legea pe care am dat-o, una foarte bună, va rămâne așa. Sunt convins de asta! Nu toți derbedeii pot să facă ce vor în țara asta”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

După ce s-a ales cu o interdicție de un an, „Poștașu”, cunoscutul fan al lui FC U Craiova, vrea să schimba „Legea lui Dragomir”. „Vreau să vă spun că l-am contactat pe deputatul George Simion, el vine și din rândul nostru al suporterilor, iar eu sper că m-a înțeles. El poate să intervină cu ajutorul calității pe care o are de om politic și să încerce să modifice ceva în această lege 4, cunoscută și ca Legea lui Dragomir. Nu am cerut și nu cer să se elimine interdicțiile de pe stadioane. Cine a greșit, sunt de acord să plătească. Dar, doresc ca aceste interdicții să nu mai fie aplicate exclusiv de jandarmul constatator al unei presupuse fapte”, a spus Ovidiu Mihăilescu, pentru ProSport.

Galerie foto





Vizualizări: 1,540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: