Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vot favorabil pe modificarea Codului Silvic

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, o propunere legislativă de modificare a Codului silvic care prevede scoaterea din fon forestier naţional a unor suprafeţe de teren, fără compensare, destinate realizării lucrărilor miniere de interes naţional.
Proiectul are ca obiect de reglementare scoaterea din fondul forestier naţional a unor suprafeţe de teren fără compensare, nu prin achitarea taxelor prevăzute de lege, destinate realizării lucrărilor miniere de interes naţional, declarate de utilitate publi de exploatare a zăcămintelor de lignit.

Votul electronic AICI.

'Beneficiarul scoaterii definitive din fondul forestier naţional al terenurilor necesare realizării lucrărilor miniere de inte naţional şi de utilitate publică de exploatare a zăcămintelor de lignit este operatorul economic cu capital integral sau majoritar stat în cazul terenurilor forestiere achiziţionate de acesta sau statul român în cazul terenurilor care au făcut obiectul exproprie Prin excepţie, reducerea fondului forestier naţional prin scoaterea definitivă a terenurilor pentru realizarea lucrărilor menţion se realizează fără compensare şi se aprobă prin hotărâre a Guvernului', prevede textul adoptat.

Camera Deputaţilor este for decizional.

sursa: dcnews.ro

Vizualizări: 1,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: