Votează pentru candidatura lui Tăriceanu

Delegația Permanentă Teritorială a ALDE Gorj se va reuni marți, 18 iunie, când va supune la vot o rezoluție prin care organizația îi va cere lui Călin Popescu Tăriceanu să candideze la președinție. “Ținând cont de situația politică atât în plan național cât și în plan extern, conducerea ALDE Gorj a decis să convoace Delegația Permanentă Teritorială în cadrul căreia va supune la vot o rezoluție prin care să ceară președintelui Călin Popescu Tăriceanu să-și anunțe candidatura la alegerile prezidențiale”, arată un comunicat al formaținii.

Președintele ALDE Gorj, Ion Iordache, consideră că România are nevoie de un factor de echilibru în politica internă mai ales că ultimii ani au polarizat excesiv societatea. “Acum, mai mult ca oricând, se simte nevoia unui președinte care să se implice curajos, bărbătește în marile probleme cu care se confruntă țara”, arată sursa citată.

Călin Popescu Tăriceanu declara la începutul lunii, după alegerile europarlamentare și după ce Senaul a respins cererea de începere a urmăririi penale păe numele său, că în prezent nu mai este o opţiune candidatura sa pentru alegerile prezidenţial. (A.M.)

Vizualizări: 1,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: