Doar trei nume în sondajul PSD pentru Târgu Jiu. Vezi care!

Senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a dezvăluit joi la Radio Infinit că sunt doar trei nume prinse în sondajul care se face în această perioadă pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu. “Am demarat sondajul. Pe acest sondaj a fost trecut domnul prefect Ciprian Florescu, domnul viceprimar Popescu Aurel și domnul viceprimar Adrian Tudor”.

Cârciumaru spune că în primul sondaj, făcut anul trecut, au fost prinși prea mulți potențiali candidați: “Am mers numai pe trei pentru că ne-am dat seama că prima dată am mers cu prea mulți și s-a diluat numărul de voturi, nu am putut să tragem o concluzie”. Atunci, pe primul loc a fost primarul din comuna Runcu. “Ciprian Florescu la primul sondaj s-a situat pe locul al doilea, după Adi Cîmpeanu, primarul de la Runcu. La notorietate stă foarte bine, este cunoscut, să vedem și încrederea unde se situează”, a spus Cârciumaru.

Senatorul a spus că ar trebui desemnat candidatul până la 1 septembrie, pentru că nu mai este timp. “Este o competiție grea. Marcel Romanescu este primar în exercițiu. Ca primar ai alte posibilități să îți faci campanie, ai alte pârghii. Și cei pe care îi propunem noi sunt oameni din administrație, au și ei pârghii, au avut posibilitatea să fie cunoscuți prin activitatea pe care o desfășoară”, a mai spus Cârciumaru la postul de radio.

update: Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a spus că informația este eronată, că sunt mai multe nume prinse în sondaj, dar nu a spus care.

Vizualizări: 4,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: