Țuilă: Pensiile speciale ne denigrează pe noi, ca primari

Primarul PSD din comuna gorjeană Cătunele cere partidului său să elimine pensiile speciale. Primarii sunt mai rău văzuți în comunitățile lor, de când oameni au auzit la televizor că vor lua pensii mai mari. “Trebuie făcute legi pentru oameni, nu să stea oamenii stresați. Oamenii văd că ei se pensionează cu o mie de lei și primarul mai primește în plus. Nu sunt de acord sub nicio formă cu pensiile astea mari. Cu asta ne denigrează pe noi în fața cetățenilor”, a spus Florinel Țuilă.

Acesta este de părere că nu trebuie date astfel de privilegii: “Trebuie să tăiem pensiile la primari. Ce pensii speciale sunt astea pentru primari? Nu mă obligă nimeni să fiu primar”.

Primarul Țuilă spune că pomenile făcute de guvernarea PSD-ALDE nu au ajutat cu nimic partidele în campanie electorală. “Sunt pensionari care au avut grupă și au pensii duble, aveau 2.000 de lei și acum au 4.000. Mi-au spus mie personal că viitorul e al copiilor și votează cu USR, că așa spun copiii. Nu a contat mărirea pensiilor. Familiile au votat cum au zis copiii, cu USR”, a spus Țuilă, care este primar într-o zonă minieră și care și-a câștigat mandatele cu peste 80% din voturi. (M.M.)

Vizualizări: 4,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: