Vrei sa faci videochat in Bucuresti? Iata cum arata ziua unui model de la cel mai bun studio din lume

Industria videochatului este, fara doar si poate, una dintre cele mai profitabile din lume la ora actuala. De aceea, nu este de mirare ca tot mai multe domnisoare isi doresc sa aiba o cariera de succes in acest domeniu. Deseori, tinere nonconformiste, ambitioase si dornice de o viata mai buna ajung sa fie modele de videochat de top la studiouri premium din tara, cum este Studio 20, care le sustin la fiecare pas si le ajuta sa devina cunoscute la nivel international (daca si ele isi doresc acest lucru, bineinteles).

Pe langa incasarile lunare care pot ajunge si la 10.000 de dolari pe luna, toate modelele care activeaza in acest studio de videochat din Bucuresti au siguranta unui loc de munca stabil si perfect legal, intr-o companie prestigioasa, cu o experienta dovedita de peste 17 ani in acest domeniu. Acestea lucreaza pe baza unui contract ferm si platesc taxe si impozite la stat, la fel ca orice angajat care lucreaza in alt domeniu de activitate.

Numeroase persoane au idei preconcepute, iar acest lucru se intampla din cauza lipsei de informatii si a propagarii in media a unor detalii complet neadevarate despre aceasta meserie. Modelele angajate la un studio de videochat din Bucuresti sau din celelalte orase din tara realizeaza un act artistic, la fel ca si actorii din filme. Foarte putini oameni stiu cu adevarat ce se intampla in culisele unui studio de videochat din Bucuresti si cum arata, de fapt, o zi din viata unui model obisnuit.

Pentru ca ne dorim sa facem lumina cu privire la acest subiect si sa oferim sansa tuturor tinerelor care isi doresc o cariera in acest domeniu sa stie adevarul si sa isi formeze o opinie corecta, am stat de vorba cu Stefania, unul dintre modelele de top care lucreaza in cadrul Studio 20, cel mai bun studio de videochat Bucuresti.

Stefania ne-a povestit in amanunt in ce consta aceasta profesie, cum arata o zi din viata ei si ce inseamna sa castigi legal atat de multi bani:

 "Majoritatea oamenilor cred ca ceea ce face un model de videochat este floare la ureche si ca acesta lucreaza doar cand si daca are chef. Ei bine, lucrurile stau fix invers. Este vorba despre munca serioasa si constanta. Cat priveste activitatea propriu-zisa, desi este vorba despre socializare cu oameni noi si interesanti, imi dau toata silinta sa iasa totul perfect. Recunosc, ma distrez si eu alaturi de membrii mei. Daca nu as face-o, s-ar vedea acest lucru si acestia m-ar parasi repede pentru alt model de videochat din Bucuresti sau din tara. In aceasta meserie, nu aspectul fizic este cel mai important, ci personalitatea placuta si deschisa. Cu cat zambesti mai mult, esti mai vesela si deschisa la minte, cu atat mai mult atragi membrii. Numai asa poti sa traiesti din aceasta meserie si poti avea succes pe viitor", a marturisit Stefania.

 

Dar cum arata, mai exact, ziua unui model de videochat din Bucuresti?

 "Imediat ce ma trezesc, primul lucru pe care il fac este sa-mi iau telefonul mobil si sa surprind cateva ipostaze interesante cu mine pentru retelele sociale, unde interactionez zilnic cu fanii mei. Este extrem de important sa ii tin la curent cu activitatea mea, chiar daca nu sunt pe chat in acel moment. Dupa aceea, iau micul dejun si imi verific emailul. Apoi ma imbrac si merg la sala de fitness, la salonul de cosmetica sau la coafor. Am mereu grija de aspectul meu fizic. Nu am dimensiuni de manechin, insa incerc sa fiu mereu odihnita, sa fiu in forma, sa am manichiura si pedichiura facute si parul mereu vopsit si aranjat. Cateodata am sedinte foto sau video sau particip cu intreaga echipa la evenimente de promovare a studioului de videochat. Apoi, in functie de cum mi-am ales turele, merg la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, unde incep activitatea propriu-zisa. Nici nu-mi dau seama cand trece timpul, caci ceea ce fac este sa socializez online cat mai mult cu cei interesati de compania mea. Dupa job, intotdeauna ies in oras cu prietenii sau cu iubitul meu. Din fericire, meseria ma ajuta sa-mi permit sa imi cumpar orice sau sa fac aproape orice imi propun. Mergem la film, la restaurant, la shopping sau la piscina, pentru a-mi reincarca bateriile pentru a doua zi. Insa am tot timpul grija sa nu exagerez cu distractia, pentru ca este important sa fiu odihnita si gata sa o iau de la capat a doua zi. Totul are un pret, asa ca este mai bine sa fii echilibrat. Muncesc constant pentru a-mi implini visul de-o viata: sa am propria casa. In ultimul an am strans suficienti bani incat sa ma apropii foarte mult de el si stiu ca, datorita profesiei de model de videochat, in curand acesta va deveni realitate", ne-a mai declarat Stefania, de la Studio 20.

Asadar, daca si tu vrei o cariera de succes, venituri considerabile si un stil de viata in care sa iti permiti orice, atunci hai la un interviu si vino sa vezi cum e sa faci videochat in Bucuresti, la cel mai bun studio: Studio 20. Expertii nostri te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a-ti atinge obiectivele financiare in cel mai scurt timp si poti sta de vorba cu modelele noastre, pentru a te convinge ca totul este adevarat. Profita de sansa de a avea o viata mai buna si hai in echipa Studio 20!

Vizualizări: 3,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: