Zeci de locuri de muncă în Austria la hoteluri de 5 stele

Gorjenii care sunt dispuși să lucreze peste hotare și au calificare în domeniu hotelier și în cel gastronomic au la dispoziție nu mai puțin de 80 de locuri de muncă, oferite de un angajator din Austria. Angajatorul austriac caută personal calificat pe următoarele meserii: chelner, bucătar șef, ajutor de bucătar și cameristă. Persoanele selectate vor desfășura activitate în pensiuni şi hoteluri de 3,4,5 stele în diferite staţiuni din Regiunea Vorarlberg, Austria, munţii Alpi. Solicitanții trebuie aibă experienţă, dar și să deţină calificare în domeniile solicitate. Calificarea este solicitată pentru chelner, bucătar şef şi ajutor bucătar. O altă condiție este aceea ca solicitanții să aibă cunoştinţe de limba germană.
Angajatorul oferă contracte de muncă pe o perioadă nedeterminată, iar salariul oferit este între 1300-1800 euro net/lună. Angajatorul mai oferă cazarea şi masă gratuite şi bilete cu reducere pentru concediu în extrasezon.
Gorjenii interesați pot afla mai multe informații la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj.

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: