Ziua Mondială a Sănătății, celebrată în avans la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a marcat, cu zi mai devreme, Ziua Mondială a Sănătății!

La eveniment au participat medici, asistenți medicali, conducerea Spitalului Județean, managerii Spitalului de Urgență Târgu-Cărbunești, al Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu și al Spitalului de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu Dobrița. Au mai participat subprefecții județului Gorj – Nicolae Muja și Mihai Istrate, directorul general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate – Amalia Făgaș, preşedintele Colegiului Medicilor Gorj – dr. Ana Băleanu și Violeta Mogoș, inspector la Serviciul Control în Sănătate al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Au mai fost prezenți dr. Sanda Mischie și dr. Mihai Moisescu-președintele Asociației Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj.

Dumitru Vienescu, managerul SJU Târgu Jiu a ținut să mulțumească întregii echipe pentru devotamentul de care dă dovadă în fiecare zi.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor medicilor, asistenților medicali, infirmierilor, brancardierilor, tuturor celor care lucrează în Spitalul Județean pentru tot efortul, devotamentul și dăruirea de care dați dovadă. Vreau, de asemenea, să mulțumesc pentru sprijin Consiliului Județean Gorj, dar și tuturor invitaților prezenți. Vă felicit încă o dată pentru activitatea medicală desfășurată! La mulți ani de Ziua Mondială a Sănătății, pe care o celebrăm în avans astăzi”, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Un gând bun, pentru toți cei care activează în domeniul medical, a venit și din partea reprezentaților Prefecturii Gorj. Subprefectul Nicolae Muja ș-a numărat anii în funcții publice.

„Vă felicit din partea instituției pe care o reprezentăm, Prefectura Gorj și vă urez la mulți ani! De șase ani de zile de când activez în funcții publice, am lucrat împreună cu dumneavoastră și mi-ați demonstrat modul profesional de lucru în actul medical. Aveți din partea mea, cât și din partea instituției pe care o reprezint, tot respectul și admirația și aveți, de asemenea, sprjinul nostru în toate proiectele pe care le desfășurați”, a afirmat Nicolae Muja, subprefect de Gorj.

Un mesaj important a transmis și directorul CAS Gorj.

„Vreau să vă mulțumesc pentru că știu că faceți tot posibilul pentru ca sănătatea noastră să fie mai bună. Mi-aș dori ca în perioada următoare împreună, dumneavoastră realizând servicii medicale și noi, Casa de Sănătate, plătindu-le, să reușim pentru cetățenii din Gorj să asigurăm servicii medicale de calitate și cât mai diversificate, pentru ca dumnealor să nu mai fie nevoiți să meargă la kilometri distranță, în alte spitale. Nu lăsați lucrurile pe care nu le puteți rezolva să vă împiedice să le faceți pe cele pe care le știți și le puteți face. Eu am încredere în dumneavoastră și vă doresc să fiți sănătoși”, a spus Amalia Făgaș, directorul general al casei de Asigurări de Sănătate Gorj. 

Celebrarea Zilei Mondiale a Sănătății a continuat la Spitalul de la Pasarelă acolo unde a fost dezvelită o placă memorială dedicată doctorului Nicolae Hasnaș (1875-1966), medic primar chirurg.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: