Ţuilă despre rectificare: Suntem în campanie, nu îmi permit să zic nimic

Primarul din comuna Cătunele a fost şocat când a primit vestea: 70.000 de lei la rectificarea bugetară. Banii repartizaţi localităţii pe care o conduce nu sunt nici pe departe cât se aştepta să primească. Florinel Ţuilă e liniştit totuşi că Municipiul Motru a primit o sumă bunicică de bani.

Florinel Ţuilă spera să primească în urma rectificării bugetare aproximativ 200.000 de lei, însă în bugetul comunei ajung numai 70.000 de lei.

Suma l-a lăsat fără cuvine pe primarul care îşi pusese mari speranţe în aceşti bani. "Mama mea...Asta e! Să fie ei săsnătoşi, că noi ne descurcăm. Nu ne ajung banii, dar mai putem spune ceva? Mai e nevoie să spunem ceva? Mai e momentul să vorbim după ce s-a întâmplat? Cred că nu mai este nimic de spus, pentru că s-a spus tot. Suntem în campanie electorală, am sarcini politice şi nu îmi permit să spun nimic", a explicat Țuilă.

Primarul din Cătunele susţine că, din fericire, nu intră în colaps, dar şi-a făcut griji pentru primăria din Motru. "Nu suntem într-o situaţie critică, pentru că nu am întins piciorul mai mult decât îmi era pătura. Aş fi vrut cât mai mult posibil, dar să fie ei sănătoşi. Sunt curios dacă Motru a primit ceva şi cât, pentru că la ei chiar este o situaţie delicată", a mai precizat Ţuilă.

Municipiul Motru a primit puțin peste trei milioane de lei.

Vizualizări: 1,838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: