888poker și PokerNews prezintă o nouă serie captivantă: Online Championship

Distracția la cote înalte pentru pasionații de poker este disponibilă într-o nouă serie extraordinară oferită de renumitul operator online 888poker și unul dintre cele mai tari site-uri de știri din domeniu, PokerNews. Denumită Online Championship, această serie captivantă va dura 10 zile și se va desfășura între 25 februarie și 5 martie, premiile totale garantate fiind de peste 1 milion de dolari.

În cadrul acestui eveniment, cei pasionați de poker vor avea ocazia să se distreze la zeci de turnee și să lupte pentru premiile grozave puse în joc. Capul de afiș va fi Main Event Mystery Bounty, care va avea premii garantate de peste 300 de mii de dolari, potrivit unui comunicat oficial.

Organizatorul are reputația unui operator online de jocuri de poker care aduce distracția mai aproape de toți cei pasionați, indiferent de bugetul pe care îl au la dispoziție. Din acest motiv, această serie are programate evenimente cu buy-in ce pleacă de la doar 5,5$. 

Însă surprizele nu se opresc aici, deoarece zilnic vor fi organizate turnee freeroll în care utilizatorii au ocazia să câștige prezența la Online Championship. Iar în următoarea perioadă vor fi organizați numeroși sateliți pentru Main Event, cu buy-in de la doar 0,01$. Așadar, oricine are o șansă să participe la Online Championship, unul dintre cele mai așteptate evenimente din mediul online din această perioadă.

Distracție garantată zi de zi


Zi de zi vor fi organizate cel puțin trei evenimente la care utilizatorii platformei pot participa. Buy-in-ul minim este de 5.5$ pentru PokerNews #22 - Mystery Bounty 6-Max Micro, care are un fond de premiere garantat de 5.000$. Zilnic sunt programate evenimente pentru toți utilizatorii, indiferent de bugetul pe care îl au la dispoziție. Cei din categoria High Roller pot participa la o probă pe măsură: Opening Event High Roller are un buy-in de 525$ și premii garantate de 40.000$.

În cazul în care optezi pentru participarea la un turneu Freeroll, ține cont că există o limită de 18.000 de utilizatori. Așa că grăbește-te să prinzi un loc la masă pentru a te putea distra în timp ce țintești prezența la Online Championship, un eveniment cu premii de peste 1 milion de dolari.

Punctul de atracție va fi, cu siguranță, Main Event-ul cu premii garantate de peste 300 de mii de dolari. Dincolo de premiile mari puse în joc, câștigătorul va primi și un trofeu oficial care îi va fi livrat la adresa pe care a inclus-o în momentul în care și-a făcut contul de utilizator pe platforma online.

Despre 888poker


888poker, organizatorul acestui eveniment, este unul dintre cei mai cunoscuți operatori online din poker la nivel mondial, prezent și pe piața din România, unde beneficiază de licență din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc - ONJN. Operatorul a fost înființat în 2002 și este unul dintre pionierii pokerului online. De fapt, inovațiile constante aduse de acest operator au contribuit la popularitatea pe care jocul o are în momentul de față.

Operatorul pune accent pe distracția responsabilă la jocuri de noroc, motiv pentru care oferă numeroase instrumente utilizatorilor, prin care aceștia se pot asigura că pokerul rămâne o sursă de distracție. În plus, turneele și partidele au mize accesibile tuturor, în așa fel încât distracția să fie disponibilă indiferent de buget. Varietatea este un alt punct forte al 888poker, în condițiile în care utilizatorii au la dispoziție o gamă variată de jocuri, atât pentru cei care preferă un ritm mai alert cât și pentru cei care preferă o distracție mai lentă.

Experiențe totale pentru utilizatori


În paralel, operatorul online își dorește ca utilizatorii să aibă o experiență totală, iar o dovadă în acest sens sunt numeroasele evenimente organizate în ultimii ani. Compania are un renume și în domeniul evenimentelor LIVE, la care utilizatorii din mediul online și nu numai se pot bucura de o experiență impresionantă într-un cadru profesionist, la mijloc fiind și premii semnificative. Și cum pokerul este popular printre români, și în 2024 va avea loc o etapă din calendarul 888poker LIVE în țara noastră, ce va fi organizată între 16 și 24 martie, la Poker Room București.

În același timp, utilizatorii platformei online au avut în ultimii ani ocazia să participe și la un show de succes difuzat de postul B1TV: Midnight Poker Mystery Bounty TV Show. Formatul show-ului a fost inedit, întrucât la fiecare ediție participau 6 jucători calificați online plus o vedetă invitată de organizatori.

Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: