Angajaţii unei şcoli din Târgu-Cărbuneşti, slujitori în curtea directorului

Directorul Şcolii Generale „George Uscătescu” din Târgu Cărbuneşti, Vasile Ivănoiu, obişnuieşte să folosească angajaţii pe care îi are în subordine în scopuri personale. Primăria oraşului cunoaşte situaţia şi aşteaptă cu nerăbdare expirarea contractului de management.

Reporterii de la Gorj TV l-au găsit pe directorul unităţii de învăţământ reparându-şi maşina în curtea şcolii, cu ajutorul a doi angajaţi. Întrebat fiind despre acest lucru, Vasile Ivănoiu a motivat faptul că a adus nişte materiale de construcţii la şcoală cu propria maşină pentru repararea unui gard. „Am adus nişte materiale pentru şcoală şi am constatat că mi-a picat un colier. Ce trebuia să fac- Nu să-l prind, că îl pierdeam- Am adus nişte materiale de construcţie la gardul şcolii şi atunci am văzut”, declară Vasile Ivănoiu, directorul Şcolii Generale „George Uscătescu” din Târgu Cărbuneşti. Care gard nu se ştie, pentru că este cunoscut faptul că directorul unităţii îşi foloseşte angajaţii şi la repararea gardului ce-i înconjoară propria casă.

Mai mult decât atât, în urma unei hotărâri de Consiliu Local s-a stabilit ca pe spaţiile verzi din oraşul Târgu Cărbuneşti este interzisă parcarea maşinilor. Primul care a încălcat această hotărâre este chiar directorul şcolii care spune că nu a făcut decât să aducă materialele de construcţie şi a lăsat maşina acolo câteva ore.

Primarul ştie situaţia

Situaţia directorului de la Şcoala Generală Nr.1 îi e cunoscută şi primarului oraşului Târgu Cărbuneşti care susţine faptul că abia aşteaptă ca directorului să-i expire contractul de manageriat pentru a putea fi înlocuit. “Nu este prima dată când ia oamenii din administrativ şi ceilalţi pe care îi are în subordine acasă la el şi îi pune la diferite munci. Are oamenii în subordine şi un manager răspunde direct de oamenii lui, dar aşa nu e posibil. Vă spun sincer că abia aştept să-i expire contractul de manageriat”, declară Mihai Mazilu, primarul oraşului Cărbuneşti.

Vasile Ivănoiu este director de aproape 4 ani. Acesta a fost demis din funcţia de director al Şcolii Generale „George Uscătescu” în urmă cu câteva luni la propunerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, însă acesta a contestat în instanţă decizia, recâştigând postul de manager al unităţii de învăţământ.  Contractul acestuia va expira în doar câteva săptămâni.

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: