Așa arată intrarea într-un spital din Gorj! "Zici că e un drum sătesc"

Condiții vitrege pentru pacienții care ajung cu ambulanțele la secțiile Oncologie sau Dermatologie ale Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Oamenii sunt transportați cu targa, pe o distanță de câțiva metri, pe alei înguste și pline de gropi. Când plouă e și mai rău. Pacienții ajung uzi leoarcă în spital, din cauza distanței mari între locul unde trebuie să oprească ambulanțele și clădirea spitalului, dar și din cauza streșinilor care au căderea fix deasupra ușilor de la intrare. 

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu mai are mult până când va ajunge în rândul spitalelor care pun pacientul pe primul plan. O dovedesc câteva fotografii în care sunt surprinse intrările în unitatea medicală. 

În fața secțiilor de Oncologie și Dermatovenerologielogie, situate în clădirea de la Pasarelă, echipajele de pe ambulanță pot fi văzute, în fiecare zi, cum fac eforturi ca pacientul să rămână pe targă, până la intrarea în spital. Aleile de acces sunt înguste, pline de gropi, iar când plouă se umplu de apă și noroi. 

Oamenii sunt revoltați de condițiile în care sunt primiți în cel mai mare spital din Gorj.


"Arată jalnic! Zici că e un drum sătesc, nu o alee care duce spre o secție. Am văzut un pacient cărat cu targa, prin ploaie, de la distanță destul de mare. A ajuns ud leoarcă în salon", a afirmat un gorjean.


Reprezentanții spitalului au în derulare o serie de lucrări de reabilitare, dar căile de acces nu se află pe lista de priorități.

Galerie foto









Vizualizări: 2,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: