Austriecii oferă locuri de muncă în domeniul construcţiilor

Nu  mai puţin de 350 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţia gorjenilor care vor să lucreze în străinătate. Cea mai recentă ofertă vine din partea angajatorilor austrieci care au nevoie de personal în domeniul construcţiilor. Salariile încep de la 2100 de euro pe lună. Se oferă contract de muncă pe o perioadă nedeterminată şi multe alte beneficii.

Austriecii caută personal calificat în meseriile de: faianţar, montator acoperiş ţiglă, ajutor în lucrări metalice, dulgher, electrician, instalator, macaragiu, mochetar parchetar, montator prefabricate, operator CNC, organizator şantier, sudor, tâmplar, tencuitor, zidar, zugrav, finisor, lucrător în construcţii, pietrar, ajutor în construcţii, sticlar. În total, angajatorii din Austria pun la bătaie nu mai puţin de 21 de locuri de muncă. Termenul limită de depunere a candidaturii este data de 28 februarie. „Solicitanţii trebuie să cunoască limba germană şi să deţină calificare în domeniile solicitate. Se oferă contracte de muncă pe o perioadă nedeterminată, şi salarii începând de la 2100 euro pe lună, 25 zile concediu pe an, cazare contra-cost 250-350 euro/lună, echipament de lucru, plata asigurărilor”, a declarat Diana Văduva, consilier Eures în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

Alte joburi

Cei care au specializarea de medic psihiatru vor putea opta pentru unul din cele 4 posturi puse la bătaie de angajatorii din Danemarca. Se solicită medici cu specializare şi experienţă în domeniul respectiv, cunoştinţe foarte bune de engleză sau germană. Salariul estimativ de pornire este de 83.000 euro/an (în echivalent coroane daneze), plus suplimente. Perioada de lucru este nelimitată. Se vor lucra 37 ore pe săptămână. Termenul limită de aplicare este date de 20 martie.

Printre ţările care au caută de forţă de muncă românească se numără şi: Franţa, unde angajatorii au nevoie în special de personal în domeniul medical, terapeut ocupaţional, logoped, kinetoterapeut, medici (medicină generală, obstetrician, ginecolog, geriatru, anestezist, endocrinolog, medicină de urgenţă, oftalmolog, chirurg); Germania - angajatorii de aici caută personal pentru îngrijire bătrâni, mecanic instalator în instalaţii sanitare, electrician, specialişti în electronică - inginerie industrială, asistent medical, mecanic auto, lucrător în depozit, bucătar specialist, personal servire clienţi în cafenea, dar şi alte job-uri.

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: