Ce adversari ar putea avea Pandurii în Liga 2

Federația Română de Fotbal a  anunțat care vor fi echipele gazdă ale celor trei meciuri de baraj de promovare în Liga 2. Datele de disputate ale jocurilor nu au fost anunțate până acum dar se ştiu participantele: Unirea Slobozia, Mostiştea Ulmu (Seria 2), Progresul Spartac, CSM Slatina (Seria 3) și Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare (Seria 5). Câte una dintre aceste echipe, precum şi Aerostar Bacău și FCU Craiova, vor evolua sezonul următor în Liga 2 alături de Pandurii.

Aerostar Bacău și FCU Craiova au promovat direct în Liga 2 iar din celelalte trei serii au rezultat meciuri de baraj. În ceea ce privește promovarea, s-a stabilit că în Liga 2 să meargă echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie, dacă diferența față de a doua clasate este de minimum patru puncte. Astfel, Aerostar Bacău (Seria 1) și FCU Craiova (Seria 4), care s-au încadrat în această regulă în fața celor de la Foresta Suceava (șapte puncte în spate) și Șoimii Lipova (13 puncte în spate), au fost declarate direct promovate. Altfel, în celelalte trei serii, unde ocupanta locului 1 și locului 2 s-au aflat la egalitate sau despărțite de maximum trei puncte, s-a decis ca învingătoarea unui baraj în dublă manșă să promoveze în Liga 2.

FRF a stabilit prin tragerea la sorți efectuată la Casa Fotbalului prima echipă gazdă a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 2. Participantele sunt Unirea Slobozia, Mostiştea Ulmu (Seria 2), Progresul Spartac, CSM Slatina (Seria 3) și Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare (Seria 5). În urma tragerii la sorți a rezultat ca prima echipă gazdă în partidele de baraj pentru promovarea în Liga 2 să fie Mostiștea Ulmu, Progresul Spartac și Minaur Baia Mare, în întâlnirea cu Unirea Slobozia, CSM Slatina, respectiv Fotbal Comuna Recea. Datele oficiale de desfășurare a meciurilor tur/retur ale barajului pentru promovarea în Liga 2 nu au fost stabilite încă de FRF, însă ar putea avea loc la finalul lunii iulie – începutul lunii august.

Meciurile tur ale barajului de promovare în Liga 2:

Seria 2: Mostiştea Ulmu – Unirea Slobozia

Seria 3: Progresul Spartac – CSM Slatina

Seria 5: Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: