Ceartă după campanie de ecologizare „Let's Do It Romania“ 

O serie de fotografii postate pe grupul de Facebook „comuna Scoarța“ prezintă imagini cu zone pline de gunoaie la puțin timp după desfășurarea campaniei de ecologizare „Let's Do It Romania“ în localitatea gorjeană. Administratorul acestui grup, Adriana Pitea, consideră că acțiunea de ecologizare a fost mai mult una de imagine: „Pseudocurățenia făcută sub numele organizației «Let's Do It Romania» de către Primăria Comunei Scoarța.

Poate ați văzut postarea edilului Stamatoiu prin care se laudă că a participat la Ziua Curățeniei Naționale, acțiune organizata de cei de la Let's Do It Romania. Azi, 28.09.2022, am constatat următoarele: gunoaiele de la podul intersecției uliței Cîrțînești cu strada Stejarului, unde se adună diverse persoane de toate vârstele la băut/fumat/etc, au fost băgate în tubul de sub pod; stația de microbuz dintre primărie și magazinul Diana este plină de gunoaie! Plină! De la coșurile de gunoi care dau pe-afara până la șanțul și spațiul destinat așteptării microbuzelor“.

Replica lui Luis Popa, reprezentantul Let's Do It Romania în Gorj și director al Direcției Județene de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, nu a întârziat să apară: „Eu cred că nu ați înțeles rolul acestei acțiuni, apropo nu v-am văzut în Gorj la această acțiune...sau facem ecologizare din București prin poze la Scoarța. Și totodată, decât să fi făcut poze nu era mai simplu să le strângeți? Întreb și eu...“. Acesta a spus că în Scoarța s-a desfășurat acțiunea de ecologizare mai devreme față de restul localităților.

Vizualizări: 1,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: