Concurs la Spitalul Județean: 27 de admiși din 134 de înscriși

Subiectele de la examen le-au dat bătăi de cap! Din 134 de candidați înscriși la un concurs organizat de Spitalul Județean, doar 27 dintre ei au reușit să obțină punctaj de trecere. Foarte mulți dintre cei înscriși nici măcar nu s-au mai prezentat în sala de examen. Potrivit informațiilor transmise de unitatea medicală, 55 de persoane au absentat de la proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea a 9 posturi de infirmier debutant.

Cel mai mare punctaj a fost de 98 de puncte și a fost obținut de o singură candidată. În general, notele celor care au candidat pentru un loc în Spitalul Județean au fost destul de mici, la limita baremului de admitere, fiind și o notă de 1.
Organizatorii concursului anunță că toate persoanele nemulțumite de notele primite pot depune contestațiile vineri, 02.09.2022, la secretariatul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu din strada Progresului nr. 18 până la ora 13:00.
Posturile pentru care s-a candidat sunt 9 la număr și toate sunt pentru infirmier debutant.
„Cele 9 posturi sunt vacante după cum urmează: 2 la secția medicina internă 1, 1 la secția Dermatologie, 1 la secția Neonatologie, 3 la secția Oftalmologie, 1 la secția ORL, 1 la secția Chirurgie 1”, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
Proba scrisă a concursului a fost găzduită de Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, din cauză că unitatea medicală nu dispune de un spațiu în care să încapă un număr atât de mare de persoane.

Vizualizări: 2,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: