Concurs pentru şefia unei direcții din Primăria Târgu Jiu

Un post de conducere a fost scos la concurs în cadrul Direcției Publice de Protecție Socială, din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Este vorba de postul de director adjunct, ocupat până nu de mult de Ion Bucică, care s-a pensionat. Interesată să-i preia atribuțiile este Alina Toader, șef serviciu în cadrul instituției.

Ion Bucică a ieșit la pensie după ce ani buni a condus Direcția Publică de Protecție Socială, făcând echipă cu Teodora Ciobanu, condamnată pentru fapte de corupție. Acum, postul de director adjunct a fost scos la concurs, selecția fiind organizată de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP). Concursul va debuta în data de 26 septembrie, cu proba scrisă, urmând ca data la care va avea loc interviul să fie comunicate ulterior. În această perioadă ANFP primește dosarele de la cei interesați să ocupe această funcție. Candidații trebuie să aibă studii superioare în domeniul ştiinţelor sociale, ramura de ştiinţe-ştiinţe economice sau ramura de ştiinţe-ştiinţe sociale sau domeniul asistenţă socială sau sociologie. Până acum și-a depus candidatura Alina Toader, care în prezent este șef șerviciu în cadrul unității. Actualul șef al instituției, Adrian Zamfirescu, a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa. "Alina Toader și-a depus candidatura pentru acest post de director executiv adjunct. Este numită temporar pe această funcție. Nu știu dacă vor mai fi și alți candidați, concursul se ține la București. Doamna Alina Toader este bine pregătită, am o impresie foarte bună despre dânsa, știe să respecte oamenii", a declarat Adrian Zamfirescu, directorul executiv interimar al Direcției Publice de Protecție Socială Târgu Jiu.    

În luna noiembrie va fi scos la concurs postul de șef serviciu Protecție Socială, conform spuselor directorului Zamfirescu.

Vizualizări: 1,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: