Criză de management la Centrul Brâncuși

Problemele între directorul unei instituții din Primăria Târgu Jiu, Adrian Bândea, și cei 18 salariați ai Centrului Brâncuși se adâncesc. Acesta are mai multe conflicte cu unii salariați, iar recent a decis implementarea unui sistem de pontaj cu amprentă. În contextul unei atmosfere tensionate din instituție, achiziția vine să pună paie pe foc.

În mijlocul Târgu Jiului, acolo unde se găsește o comoară a artei moderne românești, Centrul Brâncuși, se ivește o problemă neașteptată: directorul instituției, Adrian Bândea, pare să fie mai preocupat de monitorizarea angajaților decât de îngrijirea operei lui Brâncuși și promovarea activității centrului.

Cu o echipă de 18 angajați sub conducerea sa, Bândea a implementat recent un sistem biometric de pontaj, care utilizează amprenta digitală pentru înregistrarea orei de sosire și plecare a angajaților. Nu unul, ci cinci astfel de sisteme au fost instalate în diferite locații ale centrului, inclusiv la Galeria de Artă, unde lucrează un singur angajat. Costul total al acestui sistem se ridică la 6.200 de lei, conform datelor publicate pe siteul de licitații publice.

Vizualizări: 1,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: