CSM Târgu Jiu, spre prima victorie a sezonului

Baschetul revine în acest weekend la Târgu Jiu iar sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18.00, CSM Târgu Jiu întâlnește pe FC Argeș Pitești, într-un meci care contează pentru etapa a-7-a din Liga Națională. Gorjenii sunt deciși să își treacă în cont primul succes din acest sezon.

Liga Națională de Baschet Masculin programează în acest week-end un meci al echipei locale a CSM Târgu Jiu la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu va încerca să obțină prima victorie a sezonului în meciul cu FC Argeș Pitești, o echipă care sezon de sezon își propune o clasare cât mai bună în Liga Națională. ”Este un meci destul de important, cu o echipă bună a campionatului. Este o nouă oportunitate pentru noi pentru a obţine primul succes din acest campionat. Va fi un meci disputat şi intens, dar la final contează doar rezultatul şi sper să fie unul favorabil pentru noi”, a declarat Claudiu Alionescu, care a prefaţat astfel partida de sâmbătă pe csmtargujiu.ro.

Alionescu a revenit la echipă după intervenţia chirurgicală la care a fost supus la începutul lunii noiembrie. Antrenorul gorjean se simte bine şi chiar dacă este încă în perioada de refacere s-a alăturat lotului gorjean pentru a pregăti, alături de Porter Troupe, partida contra celor de la FC Argeş Piteşti.

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: