Debut în forţă pentru baschetbaliştii U13 de la CSM Târgu Jiu

Baschetbaliştii U13 de la CSM Târgu Jiu, grupa antrenată de Carlos Popescu, a înregistrat două victorii şi o înfrângere în turneul de debut  din noul sezon. Cei mai mici baschetbalişti ai clubului gorjean au înregistrat victorii categorice cu ACS Juniors Craiova şi SCM U Craiova şi au pierdut cu ACS Champions București-Craiova.

Timp de două zile, Sala ”Voievod Litovoi” din Târgu Jiu a găzduit meciurile din cadrul turneului de debut din Grupa H, în care a fost repartizată CSM Târgu Jiu. Din această serie mai fac parte ACS Juniors Craiova, SCMU Craiova şi ACS Champions București-Craiova.

Baschetbaliştii U13 ai CSM au începutul cu dreptul primul turneu din acest campionat. Echipa pregătită de Carlos Popescu a întâlnit în primul meci una dintre reprezentantele Craiovei în această grupă, ACS Juniors Craiova iar CSM Târgu Jiu s-a impus cu 114-14. Evoluţia din primul meci a avut o continuare şi în cel de-a doua partidă a zilei, contra echipei SCM U Craiova. La fal ca şi în prima confruntare, CSM Târgu Jiu a dominat copios meciul şi s-a impus fără probleme, scor 122-7.

Cu o oarecare doză de oboseală după primele două meciuri, gorjenii au cedat în meciul al treilea când au dat peste ACS Champions București-Craiova, care s-a impus cu 87-58.

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: