Universitatea Craiova testează doi jucători africani

Universitatea Craiova a adus foarte mulți jucători tineri în ultima perioadă și continuă această politică de a crește juniori la echipa a doua. În aceste zile Eugen Neagoe are în probe și doi jucători africani de la ABC Ineu.

În această perioadă, gruparea din Bănie testează şi doi jucători africani, care au evoluat până acum în România la nivelul Ligii 3, la ACB Ineu. Fundaşul senegalez Jean Baptiste Mendy şi atacantul din Republica Centrafricană, Christin Abi Grace Banam Ngonzo, ambii în vârstă de 19 ani, vor fi testaţi în această perioadă de Universitatea Craiova şi vor rămâne la echipa a doua a clubului, sub comanda lui Corneliu Papură, urmând să fie analizaţi şi de Eugen Neagoe. Cei doi jucători africani au fost internaţionali de juniori la echipele U19 şi U20 ale ţărilor lor.

De asemenea un alt jucător de la Ineu, mijlocaşul Dan Rucăreanu, în vârstă de 17 ani, se va afla în probe la Universitatea Craiova în perioada următoare. Cei trei tineri fotbalişti au rămas sub observaţia grupării din Bănie după amicalul echipei satelit a Ştiinţei contra celor de la ACB Ineu, în vara trecută. Cu această ocazie, între Universitatea Craiova şi clubul din Arad va fi semnat un parteneriat care va avea ca obiect testarea şi promovarea tinerelor talente.

Universitatea Craiova i-a transferat în iarna aceasta pe atacantul Alexandru Işfan de la FC Argeş, pentru 650.000 de euro, şi pe fundaşul central macedonean Gjoko Zajkov, de la Vorskla Poltava, din postură de jucător liber de contract.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: