Gilortul Cărbunești a demarat campania de transferuri

Gilortul Târgu Cărbunești a demarat campania de achiziții a iernii și a anunțat deja un prim transfer. Este vorba de readucerea la echipă a unui fost jucător al gorjenilor, Constantin Roncea.

Deși se reunesc abia pe 30 ianuarie, cei de la Gilortul lucrează deja pentru campania de achiziții din această iarnă. Și pentru că Mario Găman vorbea despre o eventuală intrare în lupta pentru promovare se pare că întărirea lotului va fi o prioritate. Deocamdată a fost adus un jucător cu experiență care a mai trecut prin curtea gorjenilor după cum a anunțat oficial clubul:  „Conducerea clubului nostru a perfectat primul transfer al iernii. Constantin Roncea, care în tur a evoluat pentru Vulturii Fărcășești în Liga 4 Gorj, a semnat un contract cu Gilortul valabil pe o perioadă de un an și jumătate. Fotbalistul născut la Turceni revine la Cărbunești după un an și jumătate”.

Roncea a mai evoluat la Gilortul în returul sezonului 2019-2020 sub comanda lui Mario Găman și în sezonul 2020-2021 sub comanda lui Florin Popete.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: