O echipă din Liga 1 a primit interdicție la transferuri

Un club de tradiție a primit interdicție la transferuri pentru două perioade de mercato. Petrolul este în pericol să nu mai poată face transferuri, dar prahovenii n-au nicio emoție și susțin că se pregătesc să legitimeze jucători în cel mai scurt timp, pentru partea a doua a campionatului.

Hotărârea dată de Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a dispus sancționarea clubului cu interdicție pentru următoarele două perioade de transfer. „Încetare raporturi contractuale și pretenții finaciare – Cu opinie majoritară: Admite în parte cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părți pentru justa cauză sportivă, în temeiul art. 18.10. lit. a) teza 1 din RSTJF începând cu data pronunțării. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare și chiriei pentru perioada 01.09.2022-18.01.2023 către reclamant, precum și a cheltuielilor de judecată. Respinge celelalte pretenții ca neîntemeiate. Respinge cererea reconvențională ca neîntemeiată. Cu recurs. Cu opinie minoritară asupra cererii principale: Admite cererea principală. Dispune sancționarea clubului cu următoarele două perioade de transfer în calitate de club cesionar de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Respinge cererea reconvențională ca neîntemeiata. Cu recurs”, anunță lpf.ro

Petrolul este convinsă însă că nu va fi penalizată în cele din urmă, iar Claudiu Tudor anunță că se va înțelege cu Răzvan Horj.

Plecat de la Petrolul, fotbalistul va primi cele trei salarii restante, astfel încât să nu se ajungă la o decizie drastică pentru clubul din Ploiești. Fundașul așteaptă și el clarificarea situației pentru a semna cu Minaur Baia Mare, echipa din Liga 2 pregătită de Mihai Iosif.

Vizualizări: 2,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: