Doi târgujieni vor prezenta emisiunea iUmor

Se anunţă schimbări în ceea ce priveşte emsiunea iUmor, difuzată de Antena 1. Doi tineri, originari din Târgu Jiu, vor face parte din echipa de prezentatori. Este vorba despre Emi şi Cuza, de la Noaptea Târziu.

Emisiunea "iUmor" a început filmările pentru un nou sezon, iar schimbările aduse aduc o nouă dinamică și prospețime show-ului. Emi și Cuza, cunoscuți pentru simțul umorului și carisma lor, vor fi alături de concurenți în culisele emisiunii.

Șerban Copoț și Dan Badea, cei care au fost prezentatori în sezoanele anterioare și care îi introduceau pe concurenți pe scena iUmor, vor face loc acestui nou duo.

„Să faci parte din echipa iUmor, un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri. Este o bucurie profesională sa primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit sa facă istorie cu acest format. Sperăm ca lucrurile sa decurgă asa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise. Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea“, a declarat Cuza pentru Antena1.

Vizualizări: 1,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: