Energia Rovinari, spre a treia victorie din retur

Baschetbaliştii gorjeni vor să obţină azi cea de-a treia victorie consecutivă din acest retur. Meciul nu este unul uşor dar antrenorul Theo Evans vrea o nouă victorie care să confirme forma bună a echipei sale. După ce au trecut de Steaua şi BC Argeş Piteşti, gorjenii au azi misiunea de a trece de CSU Atlassib Sibiu, formaţie care ocupă locul patru în clasamentul diviziei A.

Evans speră ca azi echipa sa să obţină o nouă victoria chiar dacă joacă cu una dintre formaţiile de prima ligă. Atuul tehnicianului ar fi faptul că jocul celor două echipe e asemănător: „Sper să fie a treia victorie. Sibiul are o echipă bună, una din cele mai tari din campionat. O să fie un meci dificil, dar sper să câştigăm. Jocul Sibiului se aseamănă cu cel al nostru. O să avem o partidă grea. Una peste alta, ei sunt pe locul patru chiar dacă jocul lor nu convinge, iar asta înseamnă că sunt o echipă redutabilă din campionatul nostru”. Acesta se aşteaptă la un meci strâns în care echipa sa nu ar putea câştiga la o diferenţă prea mare dar totuşi să obţină victoria: „Mă aştept să fie un joc strâns, să nu câştigăm la o diferenţă mai mare de zece puncte. Cred că va fi un meci bun pentru că o să se întâlnească două echipe care practică un baschet frumos. Sibiul a dovedit an de an că este tare, însă sper să câştigăm”.

Şanse mai mari cu Căpuşan

Pentru echipa din Târgu Jiu un câştig important pare să fie venirea lui Căpuşan care s-a integrat cel mai bine în lot. „Ne înţelegem foarte bine, Căpuşan s-a integrat bine în angrenajul echipei. De aceea cred că avem şanse bune să câştigăm”, a mai precizat Evans. Întrebat de meciul din etapa viitoare şi posibilitatea de a lega patru victorii consecutive, Evans a fost rezervat la conferinţa de presă gândindu-se doar la meciul de azi: „Patru victorii ar însemna foarte mult pentru noi. Dar luăm totul încet-încet, să nu să fim entuziaşti. Avem meci cu Sibiul şi ne concentrăm pe acest joc. După aceea ne gândim şi la următorul, şi tot aşa mai departe. Pas cu pas, etapă cu etapă. Noi încercăm să câştigăm fiecare meci. Am sperat şi am crezut că putem bate la Steaua. Aş vrea să câştigăm la Dinamo şi cu Braşov iar acasă să batem tot”.

Baschetbaliştii vor juca cu CSU Sibiu da la ora 19:00 la Sala Sporturilor, tehnicianul mizând pe o prezenţă numeroasă a suporterilor la acest meci. „Jucăm acasă şi având aportul fanilor putem câştiga. O să avem susţinerea fanilor, sunt sigur, şi vreau ca sala să fie îmbrăcată în alb sau albastru. Toţi fanii să vină echipaţi în culorile alb sau albastre, şi chiar combinate”, a mai spus Evans care aşteaptă ca suporterii să vină îmbrăcaţi corespunzător la „Noaptea alb-albastră”.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: