Inundaţie la un depozit de medicamente

Locatarii unui apartament situat în zona Debarcader din Târgu Jiu au reuşit să inunde o scară întreagă de bloc. Apa care ţâşnea din conducta spartă într-un apartament de la etajul patru, a ajuns şi în depozitul unei farmacii din zonă, dar şi într-un magazin situat la parterul blocului.

Plecaţi de acasă, locuitorii apartamentului situat la etajul patru nu au avut habar că atunci când se vor întoarce îşi vor găsi toate lucrurile plutind prin casă. Apa s-a infiltrat prin pereţi şi a ajuns chiar şi la parterul blocului, unde a inundat depozitul cu medicamente al unei farmacii, iar într-un magazin alimentar, apa se scurgea uşor pe pereţi. Aceasta nu este prima dată, când de la acelaşi apartament un bloc întreg este inundat. „Uitaţi-vă şi dumneavoastră. E normal aşa ceva- Eu am aici depozitul de medicamente şi nu este voie să fie scurgeri de apă în acest spaţiu. Am instalat aparat de măsurarea umidităţii, iar dacă vine SANEPID-ul îmi închide pur şi simplu depozitul pentru condiţii neconforme de păstrare a medicamentelor. Dar nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva. De fiecare dată avem probleme cu acel apartament. Ne-au mai inundat de câteva ori până acum. Nu se poate aşa ceva”, susţine Niculina Mercioiu, administratorul farmaciei inundate. Sosită la faţa locului, administratoarea asociaţiei 42, din care apartamentul face parte, susţine de asemenea că apartamentul cu pricina a mai fost inundat odată din cauza neatenţiei proprietarilor. „Este, cred, pentru a doua oară când acest apartament a fost inundat. Dar de această dată va spun că nu din vina proprietarilor. Aceştia nu erau acasă şi s-a spart un cot de la o conductă”, declară Geanina Dragu, administratorul asociaţiei 42.

La blocul cu pricina au ajuns şi doi angajaţi de la Aparegio, care au oprit imediat conducta de apă. Locatarii blocului din zona Debarcader susţin că instalaţiile de apă sunt vechi, iar din această cauză oricui i se poate întâmpla acelaşi lucru.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: