Iriza riscă să fie exclus din ALDE. Ce regret are Dian Popescu!

Preşedintele ALDE Gorj, Dian Popescu, refuză să creadă că senatorul Scarlat Iriza ar putea ajunge ministru într-un eventual guvern Ponta-Grindeanu. Dian Popescu spune clar şi răspicat că Iriza riscă să fie exclus din ALDE dacă miercuri nu votează moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Reporter: Este vehiculat numele senatorului Iriza într-o funcţie de ministru. Ce părere aveţi?

Dian Popescu: Nu mă puneţi în situaţii penibile. Râde lumea de noi şi nu mă puneţi pe mine să comentez aşa ceva. Deci nu mă puneţi pe mine într-o situaţie penibilă, că nu vreau. Întrebaţi-l pe Scarlat Iriza. Eu nu comentez tâmpenii ale unor oameni care au deviaţii comportamentale. Sunt lucruri foarte importante care se întâmplă în acest moment în ţară, lucruri pe care le-am comentat atât la televiziunile locale, cât şi la cele naţionale, şi ca atare nu pot să comentez asemenea prostii.

Rep.: Domnul Iriza a spus că nu va vota moţiunea. Riscă sancţiuni în interiorul partidului?

D.P: Cu siguranţă, dacă nu respectă decizia partidului, va fi exclus. Eu anunţ public că va fi exclus din partid dacă nu respectă dispoziţia partidului. Ca să vedeţi cât de penibil poate să devină acest om, a participat la şedinţa de birou când s-au luat asemenea decizii la Bucureşti şi nu l-am văzut nici să se opună, nici să se abţină.

Rep.: Regretaţi că l-aţi adus pe Scarlat Iriza în echipa ALDE?

D.P: Îmi asum greşeala pe care am făcut-o prin a-l nominaliza. Cu siguranţă, regret.

A consemnat Camelia NIMARĂ

Vizualizări: 2,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: