Liceele din Gorj cu cel mult doi „promovați”

Rezultate rușinoase au fost trecute în dreptul a aproape două mii de liceeni din Gorj. Sub 50% din totalul de candidați înscriși la examenul de Bacalaureat au reușit să-l treacă în acest an. Au fost licee unde niciun elev nu a trecut Bac-ul. În două licee din Târgu Jiu și Stoina, câte doi copii au reușit să obțină media șase și să spele rușinea.

49.7% dintre liceenii care au fost înscriși să susțină probele examenului de Bacalaureat, în acest an, au reușit să obțină media de trecere. Sunt licee unde rezultatele sunt dezastruoase și abia au reușit să promoveze examenul cel mult doi elevi.

Un exemplu este chiar în Târgu Jiu. La Colegiul Auto Traian Vuia este păstrată tradiția nefericită ca și până acum. Așa se face că, în acest an, doar doi elevi au reușit să obțină peste 6. Au trecut la mustață examenul. În total, 104 s-au înscris. Cea mai mică notă a fost 1. Alți aproape 20 nu s-au mai prezentat deloc la examen.

La Liceul Tehnologic Stoina, situația este trasă la indigo. Doar doi liceeni au obținut peste 6. Mai exact, 6.38, respectiv 6.76. În total, 27 de elevi s-au înscris la examen. Trei au absentat. În dreptul celorlalți sunt note de la 1 la 5.

În schimb, la Liceul Tehnologic Turburea, niciun elev nu a reușit să obțină media 6. Au fost înscriși la examen șase candidați din promoția anterioară, dar cea mai mare notă a fost 5.71, prea mică pentru ca liceanul să treacă Bac-ul. 

Vizualizări: 2,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: