Lui Weber îi este rușine de rezultatele unor colegi

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a declarat că a fost efectuat un sondaj de opinie la nivelul organizației, în care au fost sondați anumiți membri care își doresc să candideze pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Acesta a spus că îi este rușine de rezultatele obținute de anumiți social-democrați.

„Am făcut niște sondaje pentru a identifica ce dorință au și ce nemulțumiri au cetățenii, dar și ce dorințe asupra profilului candidatului. Vom face un sondaj aplicat cu nume și prenume. Am făcut un sondaj cu nume din interiorul partidului, pentru a vedea cum stau anumite persoane. (...) De anumiți parteneri îmi este rușine, dar de alții nu. De anumiți parteneri mi-a fost rușine pentru că, în momentul în care nu depășești nici măcar momentul de bun simț de a trece clasa, atunci e o problemă“, a precizat președintele PSD Gorj la o emisiune de la postul Radio Târgu Jiu.

Mihai Weber a spus că nu este o prioritate stabilirea candidatului la Primăria Târgu Jiu: „Niciun partid din Gorj nu și-a scos candidatul, și atunci de ce să ieșim noi cu el“.

Vizualizări: 2,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: