Pandurii a „scăpat” golul. Grigoraş: Suntem cascadorii râsului

Pandurii Târgu Jiu a pierdut cel de-al doilea meci pe teren propriu în acest sezon, cu FC Viitorul, scor 0-1. Dragoş Nedelcu a înscris pentru echipa oaspete, după o greşeală a portarului David Lazar. Antrenorul Petre Grigoraș s-a supărat pe Lazar. El spune că greşeala acestuia este de cascadorii râsului.

Introdus de Gică Hagi în minutul 60, Dragoş Nedelcu a înscris unicul gol al partidei la 13 minute după intrarea pe teren, după greşeala portarului David Lazar. În prima repriză, Viitorul a ratat cele mai multe ocazii, însă Pandurii Târgu Jiu a avut cea mai mare şansă, la bara lui Ovidiu Herea.

Echipa lui Gheorghe Hagi a câştigat pentru prima oară din ultimele cinci dueluri directe cu Pandurii, pe care o învinsese ultima dată în martie 2015, scor 4-0. Acesta a fost al doilea eşec consecutiv al Pandurilor şi al patrulea joc consecutiv fără înfrângere pentru Viitorul. Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, s-a declarat mulţumit de progresul echipei. "Nu câştigasem niciodată cu Pandurii în deplasare, am spart gheaţa. Am întâlnit o echipă experimentată, cu jucători valoroşi, tehnici. Am ştiut că trebuia să creştem ritmul şi intensitatea jocului, am făcut-o bine, până la sacrificiu. A fost o luptă la mijlocul terenului, n-au fost ocazii mari. Am avut şansă şi am câştigat. E o victorie care ne dă încredere", a declarat Hagi, după meci, pentru DigiSport.

Portarul e vinovat

Dragoş Nedelcu, autorul singurului gol al partidei, a declarat că golul a fost unul norocos: "A fost un gol norocos, portarul lor a scăpat mingea. Dar mă bucur că am câştigat. Eu încerc la fiecare meci să şutez la poartă, acum am avut şi noroc. Suntem în frunte, dar vom lua meci cu meci. Întâlnim Astra, campioana de anul trecut, o echipă experimentată şi vom avea un meci foarte greu".

A fost faza care l-a enervat pe Petre Grigoraș. "Nu trebuia să pierdem aceste două meciuri. Iar o să fim la Digi Show, cu goluri de cascadorii râsului. I-am lăsat să paseze, nu au avut nicio situaţie clară în prima repriză, noi am avut o bară la Herea, apoi a mai fost o situaţie. Am fost destul de statici, dar normal trebuia să se termine 0-0 şi nimeni nu s-ar fi supărat. Toate înfrângerile au venit după greşeli de portar flagrante. Jucătorii aleargă 90 de minute, iar după un astfel de gol te demoralizezi şi tu pe margine. Să evităm pe cât posibil astfel de gafe impardonabile", a declarat antrenorul gorjenilor.

Grigoraş nu pune erorile jucătorilor săi pe seama problemelor financiare ale clubului din Târgu Jiu. "Este o situaţie apăsătoare, dar acea gafă nu se poate referi la situaţia financiară. Este mai mult decât o lipsă de concentrare. Eu pot să elimin astfel de gafe? Primeşti un gol, pe joc, este normal, dar să eliminăm cadourile. Luna cadourilor este în decembrie! E supărător şi chiar dezarmant puţin. O să vedem la iarnă pe ce poziţie vom fi şi să punem apoi un obiectiv. Nu îl schimbăm după o etapă sau alta, sau după două", a mai spus antrenorul pandurilor.

Vizualizări: 392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: