Pandurii se aşteaptă la un duel greu cu Mediaş

Chiar dacă sunt favoriţi cerţi cu Mediaşul, pandurii nu se văd învingători dinainte. Diferenţa de puncte dintre Pandurii şi Gaz Metan e de 14 puncte în favoarea oamenilor lui Grigoraş.

Mediaşul nu are niciun gol marcat până acum la Tg-Jiu în 4 meciuri directe. De două ori s-a terminat 0-0 şi tot de două ori, gorjenii s-au impus cu 1-0.

Medieşenii sunt periculoşi

Gazul nu are deloc un sezon grozav. Trupa profesorului de matematică Cristi Pustai se zbate în a doua parte a clasamentului, pe locul 12, dar pare în creştere în ultimele etape. Gazul a învins Petrolul cu 2-0 şi a reuşit un egal, 1-1 cu campionii de la CFR Cluj. Pandurii se tem astfel de forţa echipei lui Eric sau Astafei. „Jucăm la victorie la fel ca în fiecare meci, indiferent de adversar şi asta vom face şi vineri. O să fie la fel ca în tur, un meci greu. Mediaş e o echipă bună, au făcut sezoane bune şi va fi la fel de greu şi acum. Nu e doar Eric, mai au şi alţi jucători buni. Nu joacă Eric singur, Eric a fost plecat de acolo şi echipa a avut rezultate bune. E un jucător foarte bun, dar ca el este toată echipa, trebuie să avem grijă de toţi”, spune portarul pandurilor, Mingote. „Va fi un meci greu, mai ales că Gaz Metan Mediaș, din punctul meu de vedere, este o echipă foarte puternică, organizată, cu jucători foarte buni, cel puțin de la mijloc în sus. Locul pe care-l ocupă nu e o clasare corectă pentru ei. Dacă ne facem jocul nostru și o să fim montați și deciși să câștigăm meciul, eu zic că și Dumnezeu o să ne ajute și cu șansă, noroc și încredere o să câștigăm meciul”, spune şi Adrian Rusu.

„Indiferent de rezultat, tot timpul încercăm să mergem peste adversari. Noi atacăm, tot timpul Mister ne cere să atacăm. Facem spectacol şi încercăm să marcăm goluri.” Pedro Mingote, Pandurii

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: